pondělí 24. října 2016

Digitální pasažérka podruhé aneb Co dělá mne mnou

Tak je tu druhý článek..... v ten samý den jako ten první. Rozhodla jsem se že když je to můj blog, tak by bylo hezké si hned na začátek přiblížit třeba právě vám a taky sama sobě kdo vlastně ta Veronika Divíšková je. Tak mě napadl tag: Co dělá mě mnou. Já vím..... Je to strašná blbost. Já takovým tagům vlastně taky nikdy nefandila. Tak do háje proč?! Sama nevím, ale proč ne. Navíc mě vždycky bavilo vyplňovat nějaké dotazníky apod., odpovídat na otázky..... Tak to prostě můžu zkusit. A alespoň tady hned na začátku bude vtisknuto kus mě!

1. Kolik měříš? 158 což na čtrnáctiletou holku fakt není moc. Pomalu se začínám smiřovat s tím, že ze mě nebude žirafa tak jak jsem si to vysnila.....
2. Kolik ti je let? Je mi čtrnáct let a v lednu mi bude patnáct.
3. Kdy ses narodila? 23.1.2002
4. Jakých trendů se většina tvého oblečení drží? Mám ráda bohémský a rockerský styl, ale že by se vyloženě mé oblečení řídilo nějakými trendy?! 
5. Máš nějaké piercingy nebo tetování? Ne nemám, ale plánujeme s mamkou která taky žádné nemá, že až mi bude osmnáct, tak dostanu hada na kotník. To bych si moc přála.....
6. Existují nějaké potraviny které nesnášíš? Zrovna moc nemusím maso, a vůbec..... V mém případě by bylo časově úspornější napsat co jím.
7. Jaká je tvá oblíbená, momentální písnička? Air arabic.
8. Zlato vs. stříbro? Mám docela ráda stříbrné a blištivé věci.
9. Jaké jsou tvé záliby? Hudba, zpěv, divadlo, herectví, sport, street dance.....
10. Rtěnka vs. lesk na rty? Přes den lesk a večer rtěnka.
11. Zima vs. léto? V zimě léto, v létě zima. Typická češka :-).
12. Máš akné? Trochu ale nic moc výrazného nebo těžce zamaskovatelného.
13. Je tvá pleť mastná, suchá nebo normální? Spíše suchá.
14. Máš pihy? Ne a díkybohu za to!
15. Velikost bot? Je to strašné ale 36 :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat